Tåg

Det finns många sätt att ta sig hit på, ett miljövänligt, smidigt och vackert sätt är såklart tåg. Norrtåg tar dig smidigt till Kiruna från exempelvis Luleå C.

 

Mer info hittar du här: www.norrtag.se

Buss

Buss är också ett alternativ. Beroende på var du bor finns det en del möjligheter.Smidigast är det om du kollar in länstrafikens hemsida och klickar i varifrån och när du vill åka till Kiruna. 

 

Mer info hittar du här: www.ltnbd.se

Bil

Med bil önskar vi att ni samåker, eller i alla fall är fler än en person i bilen. Det är både miljövänligare, billigare och trevligare än att åka själv. Det är dessutom november så var extra försiktig på vägarna. Från Luleå tar du dig enklast till oss först via E4 för att sedan svänga av in på E10 som går hela vägen till Kiruna. Annars tipsar vi om Google maps för bästa vägbeskrivning från den plats du utgår ifrån.

Flyg

Kommer du från södra Sverige så går det väldigt bra att flyga från Arlanda till Kiruna. Funkar lika bra med Norweigan som med SAS. Från flygplatsen kan du antingen åka flygbuss, hyra bil eller ta en taxi.

Mer info: www.swedavia.se/kiruna/

Vill du trots flyg kompensera klimatet så kan du swisha ett bidrag till Fly Green Found som verkar för att snabbt öka efterfrågan av biobränsle i Sverige.

Läs mer: www.flygreenfund.se/

När du är framme i Kiruna så håller vi hus på dessa adresser:

Kiruna Folkets hus

Lars Janssonsgatan 17, 981 31 Kiruna

 

Navet Kiruna

Lars Janssonsgatan 12, 981 31 Kiruna

 

Stadshuset Kristallen

Linbanevägen 9, 981 30 Kiruna

Finansiärer
Samarbetspartners
Resurs 1.png
Artboard1.png

© 2019 Heja Kiruna | Proudly created by Sigmar & Tromb